• Jay Corder, AIA
  • Jay Corder, AIA
  • Jay Corder, AIA
  • Jay Corder, AIA
  • Jay Corder, AIA
  • Jay Corder, AIA
  • Jay Corder, AIA
  • Jay Corder, AIA
  • Jay Corder, AIA

Via Media Residence

Client Brief: Adventurous family desired additional, more contemporary living space for their growing family and for regular entertaining.

Unique Features & Challenges: Resting just below the crest of a hill, this remodel and addition offered many site challenges  and  an expansive view well worth the effort. Organized vertically, to make ample use of the steep hillside, the house is zoned from Public living areas and deck at the top to private, family spaces below. A clean crisp palette was used to offer elegant backdrop to the view beyond and to reinforce the open nature of the updated floor planning. Daylight and view are controlled and enhanced by expansive windows and architectural shading devices.